Fack de politiek!

oktober 1, 2017

Onze afdelingen trekken er in heel Vlaanderen op uit om te horen wat jongeren over politiek denken.

Kopie van Walk a mile IN (3)

Dat gevoel kennen we. Al te vaak gaan politici uit van hun eigen grote gelijk. Ruzie maken in plaats van luisteren. Wij willen het anders doen. De tijd dat politici alles zelf beslissen is voorbij. Mensen willen oplossingen en daar zelf ook aan meewerken. Daar moet politiek voor zorgen. Daar staat de jonge generatie voor.

 

 

Kopie van Kopie van Walk a mile IN

Soms zou je die indruk krijgen. Het gaat vaak over partijen en ingewikkelde structuren. Toch zou politiek wel over jou moeten gaan. Over keuzes die jij kan maken in het leven. Om te studeren, werken, sporten en leven zoals jij dat wil. Daar zou politiek om moeten draaien. Wij willen ervoor zorgen dat die vrijheid centraal komt te staan. In plaats van discussies over versleten instellingen en structuren.